AANGENAAM,

Op 25-jarige leeftijd startte ik samen met mijn partner “Event Mosaic”.  In de 13 jaar dat ik als zaakvoerder actief was, bedienden we met ons team meer dan 3.500 tevreden internationale klanten. Ik heb in eerste instantie al doende geleerd om te ondernemen, leiding te geven en effectiever te communiceren en te onderhandelen.

De weg van de events naar training en coaching, liep via mijn interesse voor de non-verbale communicatie en emotionele intelligentie. Met mijn achtergrond was de link naar coaching, training en team coaching vlug gelegd. Uit professioneel enthousiaste heb ik heel veel gecertificeerde opleidingen en bijgescholingen gevolgd.

Sedert 2014 ben ik  oprichter van Impact Academy.  Regelmatig analyseer ik beelden voor gesproken en geschreven media op vlak van lichaamstaal. Mijn trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Ik ben een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling met en via de deelnemers.

Mijn missie is om communicatie te verduidelijken voor jezelf en de ander zodat persoonlijke IMPACT groter wordt.  We communiceren te weinig, hebben soms angst om te communiceren of weten niet hoe we onze communicatie kracht bij te zetten of wat de ander ons onbewust non-verbaal vertelt.  Ik help om gedreven professionals effectiever te leren communiceren met zichzelf en de ander en help hen met hun online en offline non-verbale branding. Ik laat ze in de non-verbale spiegel kijken en  coach ze op weg naar meer IMPACT.

Mijn tools: lichaamstaal, coaching, geweldloze communicatie en neurowetenschap. Onlangs werd ik master in de non-verbale strategie analyse in Nederland. Deze wetenschap verkondig ik internationaal.

The world needs an communication update.

Dana Ketels

Zaakvoerder, Impact Academy